Mia se ponovo skinula u bikini: Slikala se u čuvenoj JAHAĆOJ pozi i tako otkrila bitan detalj

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mia se ponovo skinula u bikini: Slikala se u čuvenoj JAHAĆOJ pozi i tako otkrila bitan detalj

Sve žene će je iskopirati!

Pre samo pola godine pevačica Mia Borisavljević sa izabranikom Bojanom Grujićem dobila je devojčicu Emu. Već danas ona se šepuri svojim zmijskim telom koje rado pokazuje u bikiniju.

Poslednje dane leta Mia provodi u Turskoj i uživa u pesku i suncu čuvenog letovališta. Usput i rado pozira, pa slike deli sa svojim obožavaocima na "Instagramu".

Објава коју дели Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) дана >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 19. Сеп 2018. у 11:42 PDT

Nedavno ih je raspametila fotografijom u belom kupaćem i tada su svi komentarisali da izgleda kao avion i da na njenom telu nema ni traga trudnoće.

Објава коју дели Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) дана 20. Сеп 2018. у 8:50 PDT

Pogledajte rezultate

Sada je Mia svoje pratioce počastila još jednom izazovnom fotografijom. U crnom bikiniju sa maramom na glavi i tamnim naočarima, ona je pokazala svoje bujne grudi, ali i ravan stomak i vitke noge.

Mnogi su primetili da se Mia slikala u vrlo popularnoj pozi koju vole mnoge dame sa "Instagrama" – takozvanoj jahaćoj pozi. Naime, potrebno je samo osloniti se na kolena, blago ih raširiti i ispraviti gornji deo tela, kao da ste u sedlu, recimo. Žene širom sveta poludele su za ovim trikom jer, kako tvrde, uz njega stomak nestaje kao od šale.

Објава коју дели Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) дана 22. Јун 2018. у 3:30 PDT

Mada Miji ovaj trik i nije potreban, ali ni ona mu nije odolela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.