Matora BEZ DLAKE na jeziku progovorila o Anabeli, SPOMENULA i Sanju, a evo i ko ju je RAZOČARAO DO SRŽI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 21:29

Matora BEZ DLAKE na jeziku progovorila o Anabeli, SPOMENULA i Sanju, a evo i ko ju je RAZOČARAO DO SRŽI!

Jovana je istakla i da se potpuno razočarala u Gagija.

Jovana Tomić Matora govorila je o trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" u kojoj je učestvovala. Matora je istakla i da se u ovom serijalu sjajno provela, ali da joj je učešće obeležio raskid s Sanjom Stanković.

- Ove sezone sam bila mirna, trudila sam se da budem objektivna. Međutim, meni je ovu sezonu obeležio raskid sa Sanjom, to me je malo i poremetilo. Ja uporno pokušavam da se pomirimo, ali mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to ne ide od ruke. U okej smo odnosima, čujemo se... Samo što ja nju stvarno volim - rekla je Matora.

Matora se zatim dotakla i tebe o žestokim svađama između ljubavnika Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković.

- Moje mišljenje o svakoj Majinoj i Janjuševoj svađi je jezivo, katastrofa... Muka mi je više od njegove kuknjave. Ona plače, posle pet minuta se smeje... Sviđa mi se Janjuš kakav je bio na početku - govorila je Matora.

Tokom treće sezone "Zadruge" Matora je uspela da izgladi odnose sa Anabelom Atijas, dok je, kako je istakla potpuno promenila stav o Gagiju Đoganiju. Matora je pričala i o tome kako Sanja gleda na sve to.

- Što se tiče Anabele, da ja imam super odnos s njom. Pružila sam ruku pomirenja, nisam neke stvari zaboravila, ali sam oprostila. Vidim da mnogo pričaju svašta, ali znaš kada ti neko iskreno kaže: "Izvini!", što se Gagija teče ja sam skroz promenila mišljenje o njemu. Nemam lepo mišljenje o njemu. Ja razumem Sanju, ona ima svoje mišljenje, ali nije uticala na mene - dodala je Jovana.

Ko će pobediti u rijalitiju "Zadruga 3"? Podržite vašeg favorita...

Choices Marko Đedović

Ermina Pašović

Maja Marinković

Marko Miljković

Mensur Ajdarpašić

Iva Grgurić

Gagi Đogani

Anabela Atijas

Stefan Karić

Jelena Pešić

Nikola Orozović

Mina Vrbaški

Marko Janjušević Janjuš

Ivana Šopić

Tara Simov

Lepi Mića

Bane Čolak

Jovana Tomić Matora

Filip Đukić

Bora Santana

Ana Korać

David Dragojević

Dragana Mitar

Edis Fetić Edo

Miroslava Mima Živković

Branislav Radonić Brendon

Mateja Matijević

Zorica Marković

Milica Kemez

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

srbdan_rs/main

1

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=468x60|728x90|1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/SrbijaDanas_Desktop/SrbijaDanas_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.