Marko Luis napravio NAJDIRLJIVIJI POTEZ na komemoraciji GRUU: Svi u publici su momentalno UČINILI ISTO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2019, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Luis napravio NAJDIRLJIVIJI POTEZ na komemoraciji GRUU: Svi u publici su momentalno UČINILI ISTO (VIDEO)

"Imao je neverovatnu energiju."

Reper Dalibor Andonov Gru tragično je poginuo u ponedeljak tokom vožnje kajta u Zemunu, a u Domu omladine Beograda upravo je završena komemoracija povodom njegove smrti.

U sali su se okupili članovi njegove porodice, kao i veliki broj njegovih prijatelja, kolega i poštovalaca, među kojima su i Slobodan Veljković Cobi, Marko Bulat, Igor Lazić Nigor, Ivan Ivanović Đus, pevač grupe S.A.R.S. Žarko Kovačević, Nenad Knežević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Knez, Edin Škorić, Boban Rajović, Sergej Ćerković i drugi

Pevač Marko Luis bio je jedan od govornika na komemoraciji.

- Na košarci sam upoznao ko je zaista bio Dalibor. On je bio jedan gigant. On je imao izuzetnu energiju. Kada ulazi u prostoriju, i da ga ne vidiš, osetiš ga i okreneš se ka njemu. Njegova muzika, njegova poruka, njegova filozofija, živeće večno - poručio je Marko, a posebno zanimljiv gest naprafio je na kraju govora.

- Podsetiću nas muzičare, repere, ljude, da budemo iskreni u tome što radimo, zato što je on to bio. Uvek je bio najiskreniji čovek kojeg poznajem... Ja bih da podignem, kako se to radi u hip-hopu, pesnicu, za hip-hop, za ljubav i za Grua - rekao je Marko Luis, a u momentu kada je on podigao pesnicu, to su učinili svi prisutni u sali.

Kako je izgledao ovaj dirljivi trenutak, pogledajte u videu:

 Dalibora pamtimo po mnogim hitovima kao što su "Biću tu", "I dalje me žele", "Pravi broj" i mnogim drugim...

Najveću popularnost stekao je devedesetih, a muzikom se bavio sve do danas. U suzama ostavio je suprugu Danicu Prvulović i dva sina Vuka (7) i Relju (3).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.