Marija Kulić rešena da uradi OVO malom Željku: Miljana OČAJNA! Neee! Ne želim to!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2018, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Kulić rešena da uradi OVO malom Željku: Miljana OČAJNA! Neee! Ne želim to!

Ali, zašto?!

Marija Kulić ne može da podnese što njen unuk Željko liči na oca, pa tvrdi da će mu zbog toga čim postane punoletan platiti plastične operacije.

Majka Miljane Kulić ne prestaje da šokira ukućane rijalitija "Zadruga 2" a poslednja odluka izazvala je bujne reakcije, a tiče se njenog unuka Željka.

AUU! SLOBA ULAZI U ZADRUGU - A LUNINA REAKCIJA... Gospode bože! Njihovoj drami nikad kraja! (VIDEO)

- Čim Željko napuni 18 godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << daću mu pare da se operiše. Da operiše nos i da ne liči na oca. On nema baš lep nos, a izgleda da je unuk povukao na njega i podseća na Ivana - rekla je Marija.

Ipak, nije njena odluka samo operacija nosa, ona predlaže da dečak treba da ide i na botoksiranje kad poraste. Ove ideje nisu se naročito dopale Miljani, pa se nedavno žalila cimerima u dvorištu rekavši da je Marinković veoma lep čovek i da nema potrebe da Željko menja lični opis.

- Zorice, mama kaže da Željko treba da uradi botoks. Čim postane punoletan, treba da ode kod estetskog hirurga i to da uradi jer podseća na Ivana. Mislim da ne bi trebalo to da radi jer Ivan je lep čovek - rekla je Miljana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.