Marija Kulić održala lekciju Miljani pred malim Željkom: Je l’ ti je preči ku*ac od ovog deteta?

Izvor: Svet, 16.Maj.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Kulić održala lekciju Miljani pred malim Željkom: Je l’ ti je preči ku*ac od ovog deteta?

Miljana Kulić je izgubila kontrolu nakon što se posvađala sa dečkom, pa je odlučila da se požali mami Mariji.

Budući da je Marija spavala, Miljana je odlučila da je probudi.  Željkova dadilja ju je upozorila da to ne radi jer je boli glava. Ipak, Miljana nije odustajala.
Što si došla ovde?– govorila je Marija, a onda se nadovezala dadilja:
Miljana, smesta izađi. Nemoj da traumiraš dete.
Čekaj da u’vatim neki >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kaiš ovde da je zgazim! Ko je, daleko bilo, umro? Ne plači, gledaj kako te dete gleda! Je l’ te nije sramota? Je l’ ti je preči ku*ac od ovog deteta? Marš napolje-govorila je Marija.
svetsvet
The post Marija Kulić održala lekciju Miljani pred malim Željkom: Je l’ ti je preči ku*ac od ovog deteta? appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Marija Kulić Miljani: Daj kaiš da je zgazim! Je l’ ti je preči ku*ac od ovog deteta?

Izvor: Scandal.rs, 16.Maj.2019

Miljana Kulić je nakonsvađe  sa dečkom, odlučila da se izjada mami Mariji, iako je ova spavala. Miljana je odlučila da je probudi. Željkova dadilja ju je upozorila da to ne radi jer je boli glava. Ipak, Miljana nije odustajala. –Što si došla ovde?– govorila je Marija, a onda se nadovezala...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.