Manekenka da budem: Ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa u seksi izdanju

Izvor: Svet, 05.Okt.2014, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenka da budem: Ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa u seksi izdanju

Ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur Rumer Vilis uradila je set provokativnih fotografija za potrebe promovisanja jedne modne linije.
Rumer Vilis najstarija ćerka bivšeg glumačkog para, i sama se bavi glumom, ali se ovoga puta oprobala u ulozi modela za modnu kuću “Franziska Fox” pa je  uradila seriju seksi fotografija.
Rumer je ozbiljno posvećena svojoj holivudskoj karijeri i do sada se pojavljivala u nekoliko popularnih serija, poput “CSI: NY” i “90210″ a imala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je i nekoliko manjih filmskih uloga.
Sa druge strane, njene mlađe sestre Skaut i Talula su u centar medijske pažnje uglavnom dospevale zbog problema sa zavisnošću, ali i provokativnog, incidentnog ponašanja.





Autor: Life Content
Foto: Promo, Michael Avedon

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.