Maja pričala o zadrugarima, pa se dotakla Stanije! Kako li će Dobrojevićeva REAGOVATI NA OVO? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2020, 08:54

Maja pričala o zadrugarima, pa se dotakla Stanije! Kako li će Dobrojevićeva REAGOVATI NA OVO? (VIDEO)

Maja je otkrila sve!

U emisiji "Narod pita" na pitanja gledalaca su odgovarale Maja MArinković i Miona Jovanović, a Marinkovićeva je otkrila neke detalje o kojima do sada nije pričala.

U program se uključio gledalac Đole, koji je imao lepe reči za Maju.

- Majo prelepa si večeras. Dobro si se pokazala u prošloj sezoni, jedino mi je krivo što si se uplela sa Janjušem. Niti on ide uz tebe, ti si prelepa devojka. Da li si zbog poena da bi ostala u rijalitiju? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mogla si boljeg odbarati. Sa kim si ostala dobra posle "Zadruge 3"? Jesi ostala u dobrim odnosima sa Stanijom? Je l ulaziš u "Zadrugu 4"? Možeš li da prokomentarišeš svađu Miće i Tare? Orozović se jako iznervirao prošli put kada sam zvao zbog Brendona. Miona, da li si istinski bila zaljubljena u Tomovića.

- Svako od nas ima svoje kvalitete, tako i Janjuš. Ja sam se iskreno zaljubila. Ne mislim da je loš čovek, možda nije ispao ispravan u nekim stvarima. Svakome je svoja muka najteža. Znali smo oboje u šta se upuštamo, svako nosi svoje posledice. Neću reći ništa ružno. Ostala sam dobra sa Draganom, družimo se svaki dan. Sa Ivom, sa Filipom, oni su sada na moru. Stanija je bila moja najbolja drugarica u "Zadruzi 2", ona je jako dobar čovek, ostale smo u dobrim odnosima. Stanija nikad ne bi rekla ništa loše za mene. Znam da nije komentarisala ništa negativno. Za sada ne znam da li ulazim. Tara i Mića nikad nisu mogli da nađu zajednički jezik. Mića je uglavnom uvek u pravu, nisam sigurna oko čega su se posvađali. Videla sam da je bilo burno, to je njihov odnos, ja se ne mešam. I sa Brendonom sam ostala u dobrim odnosima, imali smo neku svađu zbog Orozovića. Brendon ga je uvek gledao kao drugara, i nije imao lošu nameru prema Nikoli. Meni je taj njihov buran odnos simpatičan - rekla je Maja.

- Nisam bila zaljubljena, bio mi je simpatičan - rekla je Miona.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: OVO NIJE BILO NA TVu! Tara otkrila šta se desilo u studiju kada se GAĐALA STOLICAMA sa Mićom - ISTRČALI IZ KADRA, a onda... Ludnica! (VIDEO)

Koju rijaliti zvezdu biste želeli da gledate u ZADRUZI 4?

Choices Nenad Marinković Gastoz

Maca Diskrecija

Vesna Rivas

Mensur Ajdarpašić

Mladen Vuletić

Dalila Dragojević

Ivan Fece Firči

Ružica Veljković

Zmaj od Šipova

Nikoga od ponuđenih

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

"SRELI SMO SE NA ROĐENDANU, POLJUBILI SMO SE..." Nakon snimka, Maja PRIZNALA SVE o odnosu sa Karićem

"SRELI SMO SE NA ROĐENDANU, POLJUBILI SMO SE..." Nakon snimka, Maja PRIZNALA SVE o odnosu sa Karićem

Maja Marinković Stanija Dobrojević rijaliti Zadruga Zadruga uživo vesti Zadruga zadruga Zadruga 1. sezona Zadruga učesnici VIP Tv Pink Zadruga TV Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona Zadruga live stream

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.