MUŽA VARA SA MIKIJEM ĐURIČIĆEM Pevačica napravila skandal u rijalitiju, a malo ko zna ove njene PORODIČNE TAJNE

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUŽA VARA SA MIKIJEM ĐURIČIĆEM Pevačica napravila skandal u rijalitiju, a malo ko zna ove njene PORODIČNE TAJNE

Detalji za nevericu!

Pevačica i nekadašnji seks simbol Suzana Perović u braku je sa menadžerom Vladom Perovićem, kog je prevarila pred milionskim auditorijumom u rijaltiju. Ona je uhvaćena u strasnim poljupcima sa Mikijem Đuričićem kad je mislila da kamere ne snimaju, a njen privatni život pun je detalja koje malo ko zna.

Svi misle da su putovanja za praznike skupa - POGLEDAJTE i uverite se da to nije istina

Naime, Suzanin suprug Vlada već je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio u braku, i to sa njenom koleginicom pevačicom Lepom Lukić. Vlada i Suzana imaju dvoje dece, sina Nikolu i ćerku Dajanu. Pre četiri godine se u javnosti pojavila informacija da je zbog nasilnog ponašanja raspisana potrnica za njenim sinom Nikolom, koji je pre toga bio u zatvoru zbog pljačke pumpe.

ELIMINACIJA! Muž je molio! "Ne pravite SR*NJA!" A ona uletela u TAJNU LJUBAVNU AFERU i veliki SKANDAL!

Domaća publika Suzanu pamti i po učestvovanju u rijaliti programu “Farma” 2013. godine, a u tom periodu je njen naslednik Nikola bio u zatvoru. Međutim, da je u međuvremenu napustio tu ustanovu Perovićevu je obavestila koleginica Nada Topčagić kada joj je rekla da se “njen sin vratio sa putovanja”.

POJAVILA SE NOVA VERZIJA SLOBINE "KOCKE": I to posvećena LUNI! Posle OVOGA će vam biti jasnije ZBOG ČEGA!

Inače, povodom javne prevare sa Mikijem Đuričićem oglasio se i Suzanin suprug Vlada Perović, koji je svojim komentarem mnoge iznenadio.

- Suzana je uvek bila dobra vila i dobar čovek... Miki je ekstra faca i vrhunski kuvar, a i u filmu se glumci ljube, pa to nije ništa ozbiljno. Ja doživljavam rijaliti kao jedan film. Moja Suzi je super - rekao je Suzanin suprug Vlada za “Pink.rs”.

(FOTO/VIDEO) SD EKSKLUZIVNO OTKRIVA! Lukas UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM: Aca u zagrljaju ATRAKTIVNE PLAVUŠE

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.