MUŽ JE ZATEKAO U SE*SU NA ZADNJEM SEDIŠTU AUTA? Karleuša u centru POR*O AFERE, a ovi DETALJI su šokantni

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2019, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUŽ JE ZATEKAO U SE*SU NA ZADNJEM SEDIŠTU AUTA? Karleuša u centru POR*O AFERE, a ovi DETALJI su šokantni

Burna prošlost!

Porno skandal Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa ne jenjava već danima, a svakoga dana se pojavljuju novi dokazi protiv pevačice.

U početku, ona je pokušala da se brani i na Tviteru demantuje sve vezano za mlađanog fudbalera, a kada su dokazi postajali sve opipljiviji, ona se povukla u ilegalu i otputovala kod svog muža u Kinu, odakle se samo povremeno oglasi kojom fotkom na Instagramu.

ŠOK NA DUŠKOV ROĐENDAN: Isplivala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nova prepiska Vranješa i Jelene - SLUČAJNOST? Nikad PERVERZNIJE REČI!

Parents

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on May 28, 2018 at 12:47pm PDT

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 30, 2018 at 1:31pm PDT

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 26, 2018 at 1:01pm PDT

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Feb 25, 2018 at 1:49pm PST

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jan 19, 2018 at 1:11pm PST

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 29, 2017 at 4:01am PDT

Ljubavni život Karleuše je bio buran još iz mlađih dana. Ona se zabavljala sa ubijenim žestokim momkom Zoranom Davidovićem Ćandom, da bi se kasnije udala za biznismena iz porodice Karić.

POSLEDNJE INFORMACIJE SA ROĐENDANA: OVOME su Duško i Jelena NAZDRAVILI nakon skandala, Vranješ NE POSTOJI!?

Brak Jelene i Bojana Karića, sinovca Bogoljuba Karića, nije trajao dugo, i oni su se posle tri meseca braka razišli. Venčali su se 2004. godine, a brak je okončan zbog navodne afere "Telohranitelj" gde su Karići navodno optužili jelenu za prevaru. Naime, nju je muž, navodno,m zatekao u seksu sa njegovim telohraniteljem na zadnjem sedištu "Hamera". Razvod je brzo usledio, a Jelena je oštro demantovala da se išta desilo sa telohraniteljem, kao i da je ona bila žrtva u celoj ovoj situaciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.