MUŠKARCI NE MOGU DA DOĐU DO DAHA: Golišava FOTKA popularne pevačice oduzima dah - SKROZ GOLE GRUDI u prvom planu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 20:37

MUŠKARCI NE MOGU DA DOĐU DO DAHA: Golišava FOTKA popularne pevačice oduzima dah - SKROZ GOLE GRUDI u prvom planu

Pokazala čime raspolaže.

Pevačica Rita Ora veoma je aktivna na društvenim mrežama, a neretko fanove obraduje krajnje lascivnim i provokativnim fotkama.

Ovog puta zanosna plavuša po ko zna koji put objavila je fotku u toplesu, uspevši u nameri da sakrije sve intimne delove, a da ipak zagolica maštu publici.

Doing my own glam I had to show you guys! Lol I mean I’m not the best at it! But I love doing it!💄Happy #pride ❤️🏳️‍🌈
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
A post shared by RITA ORA (@ritaora) on Jun 27, 2020 at 11:08am PDT

Ona je objavila niz slika na kojima pozira u ogledalu sa šik frizurom i crvenim karminom, ali pažnju je svima zadržala činjenica da je u toplesu, to jest da rukama prikriva gole grudi.

Even in times like this dressing up on a Monday makes me feel normal.

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on Apr 6, 2020 at 4:58am PDT

Rita je i inače poznata po smelim pozama u kojima rado pokazuje svoje bujne obline i zavidnu figuru, pa ovo nije ništa novo. Prikupila je preko pola miliona lajkova i brojne komplimente, te verujemo da će ovakvih objava biti još u budućnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.