MUKA MI JE, PROBADA ME, POMOZI MI: Miljana pokušala da saopšti majci da je TRUDNA - čujte Marijin odgovor (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2019, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUKA MI JE, PROBADA ME, POMOZI MI: Miljana pokušala da saopšti majci da je TRUDNA - čujte Marijin odgovor (VIDEO)

Nisu se razumele!

Miljana Kulić sumnja da je u drugom stanju, a sinoć je, po svemu sudeći, svoje sumnje pokušala da saopšti i majci Mariji Kulić. Ona nije imala hrabrosti ovo da izgovori direktno, ali je sve vreme insinuirala.

- Imam problem, muka mi je. Probada me u stomaku, nije mi dobro. Da li razumeš šta hoću da ti kažem? Majko, molim te da mi pomogneš - govorila je Miljana.

Ipak, Marija je imala sasvim druge stvari na umu, te je savetovala ćerku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na sledeći način:

- Nemoj da lažeš mamu, da nisi očekivala nešto, pa to nisi dobila? Nije te pozdravio, vidiš. Hajde da slušaš mamu, misli o lepim stvarima - govorila je Marija Miljani, a ceo razgovor možete poslušati u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.