MUK U EMISIJI!  VODITELJKA PITALA Miljkovića ovo u vezi Lune, nastala je NEPRIJATNA tišina, a onda... OBRT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUK U EMISIJI! VODITELJKA PITALA Miljkovića ovo u vezi Lune, nastala je NEPRIJATNA tišina, a onda... OBRT!

Zbunio se!

Juče smo imali priliku da gledamo emisiju u kojoj je gost između ostalih bio i Marko Miljković koji je tom prilikom odgovarao na pitanja o muško ženskim odnosima.

On je tom prilikom naravno dosta govorio i o odnosu sa njegovom devojkom Lunom Đogani, sa kojom je tek sada posle nekoliko meseci veze konačno uplovio u mirne vode jer su u toku rijalitija konstantno imali probleme.

Kada su ga pitali da li u njegovom slučaju može da važi pravilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gledaj majku biraj kćerku, misleći na sličnosti između Lune i njene majke Anabele Atijas, on je odgovorio da to  nije slučaj i da njih dve uopšte ne liče, a kada je trebao da se seti jedne njihove sličnosti, nastala je neprijatna tišina, a onda je istakao srdačnost kao zajedničku osobinu ove dve žene.

Podsećamo na priče nakon Luninog izlaska iz Zadruge, kada se spekulisalo da Anabela i nije oduševljena Luninim izborom muškarca. Oni su se sada konačno pomirili i Miljković je čini se ovde napravio ustupak i tako reći se uklopio u porodicu, iako je govorio da ne podnosi veze u kojima je previše vezan za devojku i kada dišu jedno uz drugo.

Ono što mi saznajemo iz izvora bliskog izvoru je da se Marko požalio kako mu smeta što Luna toliko vremena provodi sa porodicom i što su retko sami.

Da li Miljković ovo toleriše iz ljubavi ili nekog drugog razloga? Ostaje da vidimo.

Mislite da su danas kupaći VULGARNI? Kad vidite šta se nosilo PRE POLA VEKA, promenićete stav! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.