MUČENJE I OSVETA: Kristina Kija Kockar otkrila gde i ŠTA joj bivši suprug Slobodan Radanović piše!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUČENJE I OSVETA: Kristina Kija Kockar otkrila gde i ŠTA joj bivši suprug Slobodan Radanović piše!

Ne vraća se na staro...

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović stavili su tačku na svoj brak 7. avgusta u zrenjaninskom Osnovnom sudu.

- Mislim da su svi videli koliko sam se borila. I pre toga sam se borila. Sklanjala sam se od loših stvari, sklanjala sam sve u stranu, umesto da sasečem u korenu ili da popravim nešto u tom trenutuku. Ja sam sve to sklanjala, kao i on i desilo se šta se desilo. Posle, kad je sve puklo, imali smo te besmislene pokušaje, žene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao žene uvek imamo nadu da će se nešto popraviti - bila je iskrena pevačica u Magazin In-u, pa nastavila:

- Kada prestanemo to da pokušavamo, zaljubimo se u sebe, a pogotovo nam je drago, pošto muškarci kasno pale, kada ta potvrda od njih, kada kažu ono što smo htele da čujemo, dođe. Onda kada nas je baš briga. Onda smo još zadovoljnije odlukom koju smo donele - zaključila je Kija.

Bivši suprug može joj se obratiti isključivo kroz Instagram poruke, na svim ostalim mrežama je, kako kaže, blokiran, i to sa dobrim razlogom.

- Da bolujem i dalje, bilo bi mi teže da mi šalje takve poruke. Lakše bi mi bilo da ne piše ništa. Ali kada nemam nikakvo osećanje, drago mi je kad nešto pošalje. Normalno, svi mi imamo sujetu koja radi u nama. Bude mi malo drago, ali trudim se da se ne obazirem na to i da nastavim dalje - istakla je ona pa dodala da Sloba uvek isprati šta je ona objavila na Instagramu.

Pogledajte rezultate

- Blokiran je svuda, osim na Instagramu, tu nisam. Da može da gleda moj divan život. Da me ne bi uznemiravao, svuda je blokiran. Na Instagramu gleda i šalje mi u inboks, ne sme javno. Kaže mi i da sam lepa, ali kasno - kaže ona.

"SAZNALA SAM NEKE STVARI..." Sara najiskrenije progovorila o RASKIDU sa Vojketom! Očajna je... (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.