MRAČNA STRANA S*KS I GRADA! Svađe i problemi na snimanjima - OVO je ISTINA o odnosu glavnih junakinja

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2020, 19:54

MRAČNA STRANA S*KS I GRADA! Svađe i problemi na snimanjima - OVO je ISTINA o odnosu glavnih junakinja

Ovo niko nije znao!

"Se*s i grad" jedna je od najuspješnijih serija svih vremena, a iako je objavljena pre 22 godine, brojni obožavatelji gledaju je ponovno i ponovno.

Keri, Samanta, Šarlot i Miranda osvojile su srca devojaka i momaka, no glumice Sara Džesika Parker, Kim Katral, Kristin Davis i Sintija Nikson nisu skroz uživale u svemu što se događalo iza kamera.

Za svađu između Sare i Kim saznalo se dok se planirao film, a sada su otkrivene i neki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << detalji koji dosad nisu bili tako poznati. Posle filmova objavljenih 2008. i 2010. godine šuškalo se da će se dogoditi i treći nastavak, no Parker je sve opovrgnula.

2017. godine rekla je kako su svi planovi stavljeni po strani te se film neće snimati. Mnogi su govorili kako je razlog tome ponašanje Kim Katral, koja je imala zahteve poput dive. Producenti su kasnije to opovrgnuli, no nastavile su se priče oko svađe glumica.

- Nikada nismo bile prijateljice. Bile smo kolegice i mislim da je to zaista zdravo - komentarisala je kratko Sara svoju najbolju prijateljicu iz serije, Kim.

Tokom svih epizoda veliki naglasak je bio na činjenicu da je Keri opsednuta cipelama s potpisom Manola Blanhika. Realnost je bila malo drugačija.

Parker je 2013. godine priznala da joj je nošenje visokih potpetica ozbiljno oštetilo stopala.

- Išla sam doktoru i rekao mi je da jednu kost u stopalu nisam imala, već je narasla zbog visokih potpetica i položaja noge koji imam dok ih nosim - izjavila je onda.

Kristin Davis je takođe komentarisala sve.

- Zaista se činilo kao da svima govorimo da svakodnevno nose visoke potpetice. To su bile lepe cipele i uklapale su se u stil serije, no ne čini mi se da bi žene trebale nositi štikle svakog dana - rekla je glumica pre šest godina.

Sintija Nikson požalila se pre nekoliko godina na činjenicu da su sve one u "S*ks i gradu" morale biti mršave i prikazivati visoko društvo te nametati neke standarde koji nisu više aktuelni.

- Danas se u TV serijama pojavljuju devojke svih figura i oblina. Na primer, u seriji "Girls" devojke su realnije i manje veštačke - istakla je.

Kim Katral je 2017. godine rekla da je upravo set serije "S*ks i grad" prevagnuo u njenoj odluci da nema decu. Ističe kako je razmatrala mogućnost veštačke oplodnje 1998. godine, no zbog prevelikog obima posla od toga je odustala.

- Samo sam promislila da svakoga dana radim po 19 sati. Moj ponedjeljak je započinjao u 4:45 sati ujutro i trajao bi do 1 sat u noći dan kasnije. Nije bilo šanse da imam dete pored svega toga - ispričala je glumica.

Pokretač serije Daren Star priznao je kako nije bio zadovoljan krajem serije. Faca i Keri na kraju ipak završe skupa, no Star ističe kako smatra da su na kraju izdali gledatelje.

- Poenta cele serije je bila da žene ne nalaze zadovoljstvo iz braka. Ne da ne mogu, već se ista stvar prikazuje u romantičnim komedijama dugo godina, a to nije bila ideja kada smo počeli snimati - istakao je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.