MOŽEŠ DA ME NE VOLIŠ, ALI... Nakon SKANDALA u emisiji, Osman uputio Šopićki jasnu PORUKU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2020, 12:56

"MOŽEŠ DA ME NE VOLIŠ, ALI..." Nakon SKANDALA u emisiji, Osman uputio Šopićki jasnu PORUKU! (FOTO)

Nije mogao da prećuti!

Sinoć je Milan Milošević ugostio Ivanu Šopić i Stefana Karića u emisiji "Zadruga - narod pita". Tom pilikom njih dvoje su ušli u niz okršaja dok su iznosili detalje iz njihove veze. Tresao je studio u Šimanovcima dok su se raspravljali.

Ivana je više puta istakla da sumnja da je Osman Karić uticao na Stefanovu odluku da stave tačku na njihovu vezu. Tom prilikom je dodala da je ona trebalo više da poštuje svoju majku i da ispoštuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogovor da ne ulazi u s*ksualne odnose u Zadruzi.

Poznato je da je Osman na početku podržavao njihovu vezu, a potom je promenio mišljenje i nije hteo da prihvati Ivanu za snajku. Nakon završetka rijalitija zakopali su ratne sekire, ali po svemu sudeći izgleda da se sukob opet razbuktava. Osman nije ostao imun na to što je njegovo ime više puta spomenuto u emisiji, te je odlučio da se oglasi na svom Instagram profilu.

- Možeš da me ne voliš, ali moraš da me poštuješ - napisao je Osman na svom Instagramu, a mnogi su posumnjali da je ovu poruku uputio upravo Ivani Šopić

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.