MOŽE UNUKA DA IM BUDE: Pevač branio Lunu i Mirka - MATORI nacionalisti je PLJUVALI! ESTRADA BESNA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOŽE UNUKA DA IM BUDE: Pevač branio Lunu i Mirka - "MATORI nacionalisti" je PLJUVALI! ESTRADA BESNA!

Estrada se digla protiv kvazi pevačica poput Kije i nasilja nad Lunom!

Ogromno interesovanje gledalaca za „Zadrugu 2“ izazvao je producent i pevač Mirko Gavrić, koji će biti jedan od učesnika ovog šoua. Pre useljavanja na imanje u Šimanovce, Mirko je u emisiji na „Pinku“ ušao u žestoku raspravu sa Zoricom Marković i sa Lepim Mićom.

Zbog toga kako se sukobio sa iskusnim rijaliti igračima, Mirko je dobio podršku mnogih na društvenim mrežama, ali folk >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pevača Bojana Tomovića.

A post shared by Luna Djo (@lunaa__djoganii) on Jul 20, 2018 at 9:42am PDT

- Samo napred Luna i Mirko, gazite lažne moraliste poput tzv. „lepog“ Miće i Zorice Markvoić. Matori nacionalista od 60 i kusur godina koji psuje devojke koje mogu da mu budu unuke, ništa drugo i ne zaslužuje nego prezir i svakodnevna poniženja, pa da vidi kao je kad on vređa - poručio je Tomović na „Instagramu“.

KIJA ČLAN ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA!? Komentar Ane Bekute je HIT HITOVA! Ajoj, šta joj reče! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.