MORA DA SNOSI ODGOVORNOST! Takmičar stavljen na stub srama, a zatim usledio OKRŠAJ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2019, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MORA DA SNOSI ODGOVORNOST! Takmičar stavljen na stub srama, a zatim usledio OKRŠAJ!

Nesmireni sukob!

Nakon suđenja Miljane Kulić i Marka Miljkovića usledilo je još jedno. Naime, na red je došla optužba zadrugara da ih je Branislav Radonić Brendon zaglupio sadržajem svojih motivacionih govora.

- Dragi zadrugari, vreme je za još jedno suđenje. Zadrugari su podneli tužbu protiv Brednona jer im je prethodnih dana dosađivao svojim motivacionim govorima i smarao ih. Zadrugari su naveli da su sadržaji bili predosadni i da je Brendon pokušao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ih zaglupi svojim govorima. Predstavnici zadrugara će na suđenju biti Rebeka, Rada, Karađorđe. Sudija Marija je dobila ovaj slučaj i ona će doneti odluku ko je kriv. Ostali zadrugari su porota - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Svi zadrugari treba da iznesu svoje argumente u prilog ovom slučaju, a kako će se odvijati suđenje ostaje da saznamo.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

ZNOJAVA, VRELA MAJA BEROVIĆ! Pevačica objavila snimak iz teretane - g*za, noge, uzak struk! UF (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.