MORA DA OKAJE GREH - evo kako su MONASI naterali Marinkovića da prihvati MALOG ŽELJKA - ispričao SVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022, 19:06

"MORA DA OKAJE GREH" - evo kako su MONASI naterali Marinkovića da prihvati MALOG ŽELJKA - ispričao SVE

Amin!

O Ivanu Marinkoviću, njegovoj turbulentnoj prošlosti, ali i promenama koje javno pokazuje, priča se nedeljama unazad. Uspeo je da se izbori sa problemom sa alkoholom koji je godinama imao, a sada je odlučio da se zbliži sa sinom Željkom kog je dobio iz rijaliti odnosa sa Miljanom Kulić.

Iako mnogi sumnjaju u njegovu iskrenost i namere, Ivan se na to ne osvrće, već ide ka svom cilju, a kako se navodi, sve je to jer je saznao da je bolestan.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Ivan je odlučio da se vrati na pravi put i voleli ga ili mrzeli, niko ne može da ospori da se on popravlja. Da li zbog sebe, verenice Jelene, sina ili nečeg petog, manje je važno. Imaoje jako težak period, ali to je sad prošlost. Samo još kad bi ozdravio, bio bi najsrećniji na svetu. Ivan je još dok je bio u braku sa Gocom Tržan imao krize svesti, hteli su u ludnicu da gasmeste, lečili ga od encefalitisa, odnosno zapaljenja dela mozga, ali sve se to smirilo. Pridržava se saveta lekara, odnosno, bar se nadam da je tako, i da to može da radi u rijalitiju - počinje priču izvor za Svet i dodaje:

- Međutim, letos mu se na ramenu pojavila neka izraslina. Prvo nije obraćao pažnju na to. Mislio je da je neka potkožna bubuljica, pa je možda običan čirić, sve dok nije počelo ozbiljno da raste. Onda je razgovarao sa Jelenom i otišao kod lekara. Posle detaljnih analiza, doktori su mu rekli da je tumor u pitanju. Jedina sreća u nesreći je da je dobroćudan. Ali, znate da sa takvim stvarima nikad niste načisto. Preko noći se sve očas posla promeni. On veruje u boga i našim lekarima i siguran je u to da se neće izmetnuti u zlo, ali strah ga je... O tome ne voli da priča. Pogotovo u rijalitiju gde te, čim spomeneš zdravstveni problem svi napadnu da hvataš na patetiku, juriš kadar i tome slično. Njemu to ne treba. Pre rijalitija je po preporuci otišao u manastir Tumane da uzme neki melem za taj tumor. Čuo je sa više strana da se tamo čuda dešavaju stvarno mu je pomoglo. Osetio je mir, spokoj i povratio je snagu. Ispovedao se i monasi su mu rekli da mora da reši stvari koje ga muče, tište. Sve ono što mu leži na duši mu izaziva bolest i da proba da nađe rešenje. Upozorili su ga da mora da uspostavi odnos sa sinom Željkom jer je greh odbaciti dete. 

- Ivanu je jasno da je taj greh možda razlog bolesti koja će se vratiti ako nešto ne promeni. On bi voleo da sa Željkom bude bliži, i ako pratite rijaliti, videćete da se trudi oko njega, da žei da nadoknadi propušteno. Jelena mu je podrška u svemu. Devojci svaka čast. Čak i kad je pričao da bi volelo da Željko provodi vreme kod njih u stanu, da budu zajedno, ona je to oberučke prihvatila, bila je srećna. Stvarno, da mu nije nje, ne zna šta bi i kako radio, jer je ona bila uz njega u svim njegovim teškim fazama. Njoj svaka čast, ali on mora sam da sredi život kako bog nalaže, ako misli da bude zdrav. Ovaj tumor mu je bilo veliko upozorenje, a lekari su rekli da može da se vrati i izmetne u zlo i naopako - zaključuje izvor za pomenute medije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.