MONSTRUOZNE STVARI ISPLIVALE... Milica do detalja opisuje šta joj je radio, Bora uplašen Oteraćes me u zatvor

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 09:20

MONSTRUOZNE STVARI ISPLIVALE... Milica do detalja opisuje šta joj je radio, Bora uplašen "Oteraćes me u zatvor"

Drama se nastavlja.

U toku emisije "Pretres nedelje" zadrugari su komentarisali izbor za osobu koja je najviše razočarala u Zadruzi. Bora Santana je na trećem mestu, a Milica Kemez je imala komentar.

- Ja mislim da je od početka rijalitija, jer je rekao da sa mnom samo kupuje mir. Uvek mi u svađama kaže da me ne voli, da neće biti sa mnom, da ne leže sa mnom... On mi kaže da je to bilo u afektu - pričala je Milica.

Milica je istakla kako joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Bora govorio monstruozne stvari, da nije ni čudno što su je tukli i ostale gadosti.

- Mi smo ležali u krevetu bez jorgana i pričali smo, da ispričamo kako je bilo. Ja sam plakala, on se iznervirao, i tu je bio grub, monstruozne stvari mi je rekao. Nije me tukao, demantujem, loše sam se izrazila. Šakama me je ovako gurao da se okrenem, više puta. Ja sam njega sto puta uštinula kad me iznervira - nastavila je Milica.

- Ispada da ga se plašiš, ti si žrtva nasilja! Otkud znaš da je to Bora za stolom ili tamo? - pitao je Đedović.

- Meni govori lepe stvari kad se ne čuje, a isto tako i ružne stvari. To se desilo slučajno, rekao mi je, ako bude to, on bi mene voleo, i da bi ga to smirilo. Onda meni kažu ljudi da me on ne voli! - rekla je Milica.

- Rekao sam da u životu nećemo više imati se*s. Ne ulazim više u rijaliti! Ja bih voleo da ona bude sa Filipom Đukićem, majke mi, ja njega baš gotivim! - pričao je Bora.

Milica je nastavila da iznosi detalje da je Bora je dnom trenutku rekao "Oteraćes me u zatvor"

- Evo, on stalno to radi! Mene je iznerviralo to što si ti nasrtao na mene tri puta! Nikad me nije udario, evo Ermina je videla kako me je klepio po ruci prošle godine, a to se nije spominjalo! Hoće neko nekad da stane na moju stranu! - nastavila je Kemezova.

- Dve godine jedan te isti problem! Nju nazivaju ku*vom, on se iznervira i u krug! Brani te on! On je u sukobu sa celom kućom zbog tebe - vikala je Ermina.

- Rekla mi je da je blam što je nastupala sa mnom i Necom - rekao je Bora.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.