MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA! Udarala PESNICAMA, ne gleda gde BIJE, traži se njeno izbacivanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 12:11

MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA! Udarala PESNICAMA, ne gleda gde BIJE, traži se njeno izbacivanje!

Hitno!

Sinoć je u "Parovima" izbio haos nakon što je Minja koja je jasno istakla da joj se dopada unuk čuvenog Ere Ojdanića, Uroš Anđelić viđen sa drugom devojkom.

Mlada crnka je do ušiju zaljubljena u Uroša, pa kada je ga je ugledala u društvu Teodore Delić, doživela je nervni slom. Otišla je do toaleta, udarala je u zid.

Pesničila je po zidu, a uz nju je sve vreme bila Tatjana Radovanović koja je pokušala da uteši vidno uznemirenu cimerku, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali bezuspešno.

- Šta sam ja Bogu zgrešila.. sve loše stvari se meni dešavaju... Što je sa njom - pričala je sebi u bradu Minja.

Društvene mreže su se usijale, pa su neki za to da se Minja zbog agresivnog ponašanja diskvalifikuje, dok drugi pak razumeju ovaj slom. Grcala je u suzama, pa nije mogla da se smiri zbog neuzvraćene ljubavi.

Kako će Uroš regulisati ovu situaciju, i da li će nekako uspeti da izleči njeno slomljeno srce, ostaje da ispratimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.