MOLIO SAM SE VIŠE PUTA ZA NJU! Zola se direktno obratio Miljani - poručio joj VAŽNU stvar!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2022, 08:28

"MOLIO SAM SE VIŠE PUTA ZA NJU!" Zola se direktno obratio Miljani - poručio joj VAŽNU stvar!

Nada se da će se što pre oporaviti!

Darko Tanasijević u emisiji "Narod pita" ugostio je Lazara Čolića Zolu i Deniz Dejm. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima.

- Želim da vas pozdravim, vas kao voditelja. Jedan gospodin, obrazovan i školovan, sve na nivou. Pozdrav za goste. Želim da dam podršku Miljani, da što pre ozdravi i vrati se kod svojih roditelja. Postavila bih pitanje Zoli, jako te gotivim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i jako si dobar dečko... Kako se osećaš kad je Miljana u ovoj situaciji? - pitala je gledateljka

- Znate kako, svaki dan sam obavešten i non stop sam na portalu Pink.rs jer se iz minuta u minut objavljuju informacije. Ne mogu da kažem da mi je prijatno, ali optimistično gledam na situaciju. Verujem da će da se oporavi, smatram da je jaka. Ne treba da razmišlja o glupostima, čuo sam da pravi haos zbog cigareta i nekih stvari. Ovom prilikom mogu da joj poručim da razmišlja o njenom zdravlju, detetu i porodici, a ne o cigaretama. Biće vremena za sve. Najbitnije da se oporavi, neka se mane gluposti. Razumem da joj je teško i da je verovatno pogubljena, ali ja verujem da ona može da se izvuče iz svega. Treba da sluša doktora i mislim da će sve biti okej - pričao je Zola.

- Pozdrav za Deniz, nju ne bih da komentarišem - rekla je gledateljka.

- Vama se ne dopadam, ali se možda dopadam vašem mužu - poručila je Deniz.

- Ja sam patrijahalno vaspitana, imam sina - uzvratila je gledateljka.

- Sigurno se dopadam vašem sinu, možda je pretplaćem na moj Onli fens - nastavila je Dejmova.

- Ne bila nam u dvorištu, a ne u kući. Ona je lepa i zgodna devojka - dodala je gledateljka.

- Ja sam samo prosečna žena modernih shvatanja - rekla je Deniz.

- Mislim da je laka roba - dodala je gledateljka.

- Da sam laka roba onda bi bilo nešto između mene i Zole - istakal je Dejmova.

- Ja joj želim što brži oporavak i verujem u nju. Mnogo ljudi misli da ja pričam za Miljani iz kurtoazije, iskreno baš me briga šta će ko da kaže. Ako mi verujete, pomolio sam se više puta za Miljanu Kulić otkako se ovo desilo - otkrio je Zola za sam kraj razgovora sa gledateljkom.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

BONUS VIDEO: Marija se drži za glavu ispred Urgentnog centra, SD na licu mesta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZALETELA SE DA GA UDARI ŠTIKLOM! Haos usred emisije - voditelj ne može da OBUZDA zadrugare: "SMIRITE SE, molim vas!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2022

Tenzija dostigla vrhunac!..Darko Tanasijević ugostio je u emisiji "Narod pita" Lazara Čolića Zolu i Deniz Dejm. Oni su tokom emisije napravili haos, a Deniz je štoklom nasrnula na Zolu...- Gde je tvoj otac i da li ste u kontaktu? - pitao je Darko Tanasijević...- Moj otac je preminuo pre šest...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.