MOLIM TE SVIM SRCEM! Dalila i Filip RASKRINKANI! Ovo su neke od TAJNIH PORUKA koje su slali u IZOLACIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 00:27

"MOLIM TE SVIM SRCEM!" Dalila i Filip RASKRINKANI! Ovo su neke od TAJNIH PORUKA koje su slali u IZOLACIJI

Provaljeni su...

U toku je "Vanredno izbacivanje".

Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je bivšu zadrugarku Jelenu Pešić sa kojom je komentarisala zadrugare.

Nakon priloga na kojem je prikazan turbulentan odnos bračnog para Dragojević i Filipa Car, Dušica je zamolila Jelenu da prokomentariše odnos Cara i Dalile:

- Najlepša njihova šifra je kada njoj Car kaže "Molim te", a ona mu odgovori "Molim te svim srcem". Imaju one jake emocije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer im je zabranjena ljubav. Moram da kažem da je Dalila žena koja koketira, voli taj flert.

- Ona je to radila sa Karićem, da je imala povratnu od njega, ko zna šta bi tu bilo. Sada je Car prezaljubljen, a i ona, jedino kome nije lako je Dejan - rekla je Pešićka.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.