MOLILA DA JE IZBACE, a sad PLJUJE PRODUKCIJU? Zadrugarka udarila na REGULARNOST GLASANJA: Nemam dokaze, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2021, 00:57

MOLILA DA JE IZBACE, a sad PLJUJE PRODUKCIJU? Zadrugarka udarila na REGULARNOST GLASANJA: "Nemam dokaze, ali..."

Sramno!

Bivša zadrugarka Monika Horvat odgovarala je na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, pa se dokačila i teme o Zadruzi.

Ona je pričačala o higijeni, informacijama koje dobijaju i kako dobijaju iz spoljašnjeg sveta, voditeljima koji ulaze u Belu kuću svakodnevno, pa je u jednom trenutku potkačila produkciju.

Dok je bila učesnica Zadruge, Monika je bila pod velikim pritiskom, pa je produkciju kroz suze molila da je puste da izađe, a sada koristi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da istu tu produkciju pljuje.

Објава коју дели 𝕄𝕠𝕟𝕚𝕜𝕒 𝕄𝕠 ℍ𝕠𝕣𝕧𝕒𝕥 👑 (@mo_horvat)

Naime, jedno od pitanja je bilo da li su glasovi u Zadruzi namešteni i da li lično produkcija odlučuje o tome ko će ispasti iz rijalitija, na šta je Monika odgovorila:

- Mislimd a se sve dobro vidi i da većina vas kapira neke stvari. Ja mogu datio samo svoje mišljenje, jer nemam nikakav dokaz, ali naravno da, da - rekla je Monika kroz smeh.

Međutim, Monika nije jedina koja je odlučila da okrene leđa Pinku, jer je to uradila i Anja Todorović, što možete pogledati OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.