MOJ OTAC IMA TUMOR! Diskvalifikovani takmičar Zadruge, sad MOLI ZA POMOĆ: Plaćam PELENE, LEKOVE...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 18:25

"MOJ OTAC IMA TUMOR!" Diskvalifikovani takmičar Zadruge, sad MOLI ZA POMOĆ: "Plaćam PELENE, LEKOVE...!"

Pretužno...

Marko Cvetićanin, rijaliti učesnik, koji je poznat po tome da je prve večeri ulaska u rijaliti program "Zadruga 2", diskvalifikovan napadom na Mirka Gavrića, oglasio se na društvenoj mreži Instagram, pa izjavio mu je preko potrebna pomoć.

Marko je aktuelni član pokreta "Levijatan", koji se bori protiv nasilja nad životinjama, pa ga možemo videti u raznim akcijama, gde oduzima ljubimce vlasnicima koji su se nehumano ponašali prema njima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Sada mu treba pomoć, te je zamolio svoje pratioce da mu pomognu, a radi se o njegovom ocu, koji ima tumor:

Moj otac,moja ponos ima tumor pluca,parkinsonovu bolest,jedva pokretan,slabo govori..NIKAD NISAM MOLIM ZA POMOC,uvek sam se borio kao lav,radio po dva tri posla,da placam dom,pelene,lekove i sve sto se tice lecenja,nisam vise imao novca za Dom i moram sam da ga izvedem iz njega i smestim u stan,situacija je teska,on ne moze u stanu da bude,hoce da bezi,da izvrsi samoubistvo,pravi mi probleme takve da moram teska srca opet da ga vratim u dom da bude pod nadzorom 24h lekarskim...MOLIM SVE DOBRE LJUDE KO MOZE DA MI POMOGNE...OSECAM SE GLUPO NIKAD NISAM MOLIM I TRAZIO ALI MORAM,radim dva posla zaradjujem 600e,placam kiriju,hranim pse i stvarno nemam...HVALA VAM U NAPRED IZVINITE STO MOLIM....SUTRA CU OBJAVITI ZIRO RACUN POSTO SAM DANAS PREDAO DA GA OTVORIM...HVALA VAM OD ❤🙏🙏🙏

A post shared by 💔🙏😭💔🙏😭 BAK 😭🙏💔😭🙏💔 (@markocveticaninmc) on Jun 3, 2020 at 3:30am PDT

- Moj otac, moj ponos ima tumor pluća, Parkinsonovu bolest, jedva pokretan, slabo govori... Nikad nisam, molim za pomoć, uvek sam se borio kao lav, radio po dva, tri posla, da plaćam dom, pelene, lekove i sve što se tiče lečenja, nisam više imao novca za dom i morao sam da ga izvedem iz njega i smestim u stan, situacija je teška, on ne može u stanu da bude, hoće da beži,da izvrši samoubistvo, pravi mi probleme, takve da moram teška srca opet da ga vratim u dom, da bude pod nadzorom 24h lekarskim... Molim sve dobre ljude ko može da mi pomogne... Osećam se glupo, nikad nisam molio i tražio, ali moram ,radim dva posla zarađujem 600 evra, plaćam kiriju, hranim pse i stvarno nemam... Hvala vam unapred, izvinite što molim... - napisao je Cvetićanin na svom Instagramu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.