MOGU TETKA DA VAM BUDEM! Jovana Jeremić na meti mladih udvarača! Evo KAKO ih je voditeljka ODUVALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022, 12:57

"MOGU TETKA DA VAM BUDEM!" Jovana Jeremić na meti mladih udvarača! Evo KAKO ih je voditeljka ODUVALA

Kratko, jasno i efektno...

Gde god se pojavi Jovana Jeremić nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Zvezda jutarnjeg programa televizije Pink ne prestaje da izaziva komentare publike svojom pojavom. Osim svog britkog jezika i čestih "bisera", TV lice često privlači pažnju i svojim objavama na društvenim mrežama.

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Nakon što je uspavala ćerkicu Leu, voditeljka je rešila da se nagradi jednim treningom. U s*ksepilnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kombinaciji pozirala je u teretani, čime je privukla pažnju mladića koji su tu vežbali.

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Ipak voditeljki nije prijalo što je muvaju "klinci" kojima može tetka da bude. Posavetovala ih je da nađu mlađe devojke, umesto što gledaju nju "matoru".

- Trening nema alternativu . Jedino sto me prekidaju klinci u teretani da se slikaju! Deco, ja mogu tetka da vam budem, od toliko mladih devojaka, vi matoru devojku gledate. Taman posla! - duhovito je prokomentarisala voditeljka.

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.