MOGLA SAM DA POBEDIM, DA SAM ĆUTALA! Aleks priznala da je Dejana koristila kako bi osvojila PRVO MESTO - Prokockala sam životnu šansu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 11:37

"MOGLA SAM DA POBEDIM, DA SAM ĆUTALA!" Aleks priznala da je Dejana koristila kako bi osvojila PRVO MESTO - Prokockala sam životnu šansu

I dalje se nada da su joj glasači ostali i da nije sve upropastila

Aleksandra Nikolić u "Zadrugu 6" ušla je kao devojka pobednika pete sezone popularnog rijalitija, Dejana Dragojevića.

Kako Dejan ima mnogo glasača, a ovog puta se ne takmiči, gotovo svi ti glasači prešli su njoj, pa je Aleks bila sigurna u svoju pobedu. Sve do sada, dok nije počinila prevaru i stupila u odnos sa Dekijevim protivnikom, Filipom Carem.

Svesna toga da će je ovaj potez >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koštati prvog mesta, Nikolićeva je razgovarala sa Mikijem Đuričićem i pitala ga za mišljenje.

- Mogla sam da pobedim, 'ladno, da sam bila normalna. Nego sam nenormalna - rekla je Aleks.

- Ja sam to govorio, meni niko nije verovao, ali si bolja kad ne lažeš iako je to katastrofa. Kao da ljudi znaju na čemu su. Ti možda nisi loša osoba, ali si glupava Aleks, šta sebi praviš od života. To ja nisam video nigde - poručio joj je Miki.

- Ja nisam svesna, veruj mi. Takvu šansu sam imala, životnu, da mi se ceo život promeni. Ovo niko ne radi što ja radim - istakla je Nikolićeva.

A post shared by Besni_medvedici (@besni.medvedici)

- Ti bi stvarno pobedila da si sedela, ćutala, sprdala se. Ti se zaljubila u Fiću. Zbog ovakvog dase da upropastiš životnu šansu - rekao joj je Miki.

- Misliš da sam sve uprskala? - pitala ga je ponovo Aleksandra, aludirajući na to da li ima šanse da ipak osvoji to prvo mesto.

- Kako nisi. Za tebe da... Podeliće se pola, koji će osuditi Dejana, da je bio neispravan, a ima i druga polovina koja će tebi zameriti - odgovorio joj je Đuričić.

A post shared by Besni_medvedici (@besni.medvedici)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.