MODERNA MAMA: Zorica Brunclik podržala odluku ćerke da UGRADI SILIKONE!

Izvor: Svet, 25.Apr.2018, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MODERNA MAMA: Zorica Brunclik podržala odluku ćerke da UGRADI SILIKONE!

Bračni par Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš podržali su svoju ćerku Zlatu da estetskim putem uveća grudi, a sada su obrazložili i zbog čega.
Zorica i Kemiš otkrili su nam da su ćerki ipak postavili jedan uslov pre nego što su joj dozvolili da ode pod nož.


😼💪🏼😎🐳🐬 #slayer #nomakeupneeded
A post shared by Zlata Arandjelovic (@goldies.fashion) on Apr 22, 2018 at 10:27am PDT


“Sa nama >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se konsultovala pre nekoliko godina i onda smo mi rekli da ćemo je podržati u tome, ako ostavi pušenje. Ostavila je cigarete, skoro tri godine uspešno i onda je samu sebe častila. Sada je savršena”, rekla je Zorica i dodala:

“Zašto se ne postavlja pitanje kada neko promeni zube iz estetskih razloga? Svi podrazumevaju da je to urađeno zato što je zdravlje u pitanju ili slično. Danas je to higijena izgleda, ako nešto fali, može da se popravi. Mislim da je to danas sasvim normalno”, izjavila je pevačica.


😻😻😻 #tbt #sabor #wedding #weddingday #party #nude #lady #style #fab #fashion #fashionist #daily #ootd #dressup #beauty #fierce
A post shared by Zlata Arandjelovic (@goldies.fashion) on Oct 3, 2017 at 6:55am PDT


Brunclikova je dodala da stalno ispituje ćerku u vezi toga da li ima dečka, ali je ne pritiska, jer misli da to treba da se desi kada dođe vreme.
 
SvetSvet
The post MODERNA MAMA: Zorica Brunclik podržala odluku ćerke da UGRADI SILIKONE! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

ZORICA I KEMIŠ DOZVOLILI ZLATI DA UGRADI SILIKONE, a pre toga su joj postavili USLOV: Ovako ona sada izgleda! (FOTO)

Izvor: Press, 26.Apr.2018, 10:01

Sada je savršena - rekla je Zorica o svojoj naslednici. . Bračni par Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš podržali su svoju ćerku Zlatu da estetskim putem uveća grudi, a sada su obrazložili i zbog...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.