MNOGO SAM NAMAZAN DEČKO! Mili kao pravi ALFA objašnjava Gorani kakav je on MUŠKARAC, pa joj govori OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021, 11:21

"MNOGO SAM NAMAZAN DEČKO!" Mili kao pravi ALFA objašnjava Gorani kakav je on MUŠKARAC, pa joj govori OVO!

"Pusti ti mene da ja radim šta hoću."

Gorana Mančić i Milutin Radosavljević Mili konačno su ušli u emotivnu vezu, iako su govorili kako se ne dopadaju jedno drugom.

Njih dvoje su za vreme proslave Uskrsa pričali o tome ko je pametniji i o devojkama koje im prilaze.

- Ja sam mnogo pametan - rekao je Mili.

- A ja sam pametnija od tebe. Pusti ti mene da ja radim šta hoću. Ja ne volim da mi neko govori šta da radim - izjavila je Gorana. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ja ne mogu da sedim sa svojom devojkom i da mi prilaze njih tri. Te klošarske stvari "E Gogo" i to. Ja sam mnogo pametan, znam šta je ženska sujeta. Nemoj da mi kvariš dan. Gorana ja sam mnogo namazan dečko, sa mnom nema zaj*bancije, ja ti kažem- govorio je Mili.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.