MLADEN SE LJUBIO SA ŠMIZLOM: A onda uletelo obezbeđenje, umalo TUČA! Vuletić zapretio Dariju zbog nje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2019, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADEN SE LJUBIO SA ŠMIZLOM: A onda uletelo obezbeđenje, umalo TUČA! Vuletić zapretio Dariju zbog nje!

Stigao je...

Burna dešavanja u "Nedeljnom ručku" u rijalitiju "Parovi 7". Nakon drame sa Dinom Galorini koja je radila test na trudnoću jer je sumnjala da je zatrudnela s njim, Mladen Vuletić se okrenuo Jovani Novakov Šmizli.

On je ovog popodneva jurio po luksuznoj zemunskoj vili ne bi li je poljubio. Šmizla je bila ljubomorna što je Mladen nosio majicu za koju je verovala da je dobio kako poklon od njegove bivše devojke Nine Prlje koja je juče bila u "Parovima" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u emisiji "Roditeljski sastanak".

Jovana je pomalo ljuta bežala od Vuletića, ali je on uspeo da je stigne i satera u ćošak, a pali su i poljupci.

Mladen je Šmizli objasnio da je majica zapravo poklon od njegovog druga Popa, ali je ona ipak bila ljubomorna.

Mladen je uspeo da je poljubi iako se ona nećkala.

- Znaš kakav ćeš ti da budeš, ovako ćeš da ideš četvoronoške i samo ćeš da vičeš "mjau mjau" - poručila mu je Šmizla.

Vuletić joj je odgovorio da želi da se ponaša kao dama, a ona mu je odbrusila da to nije moguće jer je ona uličarka.

- Ja volim takve devojke - dodao je Crnogorac koji je potom obavestio Šmizlu da će piti, a ona ga je upozorila da samo proba jer će mu svako piće prosuti.

Tu nije bio kraj burnim dešavanjima Mladena i Šmizle, jer se Jovana posvađala sa Dariom Šogorovićem. Umalo da izbije tuča, a u vilu je uletelo i obezbeđenje da spreči eventualne incidente.

Sve je počelo jer je Dario stajao na Šmizlinom mestu nakon što je završila jurnjavu sa Mladenom, te ga je ona odatle terala.

- Moraš na metar od mene ovo je moje mesto... Skloni se na metar od mene - vikala je Šmizla.

- Nemoj me dirati - branio se Dario.

Obezbeđenje je odmah reagovalo kako ne bi došlo do većeg sukoba.

Mladen je prišao Dariu i zapretio mu ne bi li ga zaplašio, a ubrzo mu je rekao da je to samo šala. Međutim, Šogorović to nije shvatio tako i nastavio je da ga psuje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.