MITROVIĆ POKAZAO NOVOG VODITELJA: SENZACIJA kreće za 3 sata! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2019, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MITROVIĆ POKAZAO NOVOG VODITELJA: SENZACIJA kreće za 3 sata! (VIDEO)

Držite se!

Za manje od tri sata u Šimanovcima počeće šou o kojem će se dugo, dugo pričati!

Treća sezona najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruga", počinje večeras u 21 čas spektakularnom ceremonijom otvaranja, za koju je Željko Mitrović najavio i svoj polučasovni šou.

Pedesetoro učesnika je spremno da se večeras useli u impresivni grad nadomak Beograda, a Veliki šef je pripremio mnoga iznenađenja, kako za njih tako i za sve verne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gledaoce televizije Pink i brojne fanove. Ono što danima privlači pažnju jeste Leposava, kojom će upravljati DRagan Marinković Maca.

Maca će pomoću Leposave stavljati na muke sve učesnike rijalitija. Žena-robot će biti pravi hit u ovoj "Zadruzi". Maca će preko Leposave osmišljavati predstave i davati učesnicima razne zadatke. Pomoću ovog čuda moderne tehnike, organizovaće igrice u kojima će se učesnici takmičiti za različite nagrade. Leposava će sedeti sa takmičarima tokom porodičnih sastanaka i ispitivati ih o onome što se dešavalo na imanju.

Evo kako se Maca i Leposava pripremaju za početak nove sezone Zadruge!

A post shared by Dragan Marinković Maca (@dragan_maca) on Sep 6, 2019 at 9:09am PDT

ŠTA MU JE? Zadruga 3 još nije ni počela, a Tomović već BESAN, REŽI i PLJUJE sve u karantinu! Snimak za NEVERICU!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.