MISLILA SAM DA ĆU SE PREVRNUTI! Oglasila se Ana Korać nakon VERIDBE! Evo kad će SVADBA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"MISLILA SAM DA ĆU SE PREVRNUTI!" Oglasila se Ana Korać nakon VERIDBE! Evo kad će SVADBA!

Ljubav cveta.

Bivši zadrugari Ana Korać i David Dragojević sinoćsu iznenadili javnost kada su objavili da su se verili. Naime, njih dvoje se trenutno nalaze u Istanbulu, a ovu priliku David je iskoristio kako bi na brodu zaprosio svoju devojku.

Romantičan gest veridbe su svi videli na Instagramu, a Ana Korać je otkrila kako se osećala u trenutku kada je David izvadio prsten, kao i kad će napraviti svadbu.

Volim te, hvala ti na ovoj savrsenoj noci 💍👫❤🌍💎🖇😍🛥
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Објава коју дели 🔥 Ana Korac 🔥 Official (@ana_korac) дана 8. Окт 2019. у 10:54 PDT

- Nisam očekivala, ja noge nisam osećala, mislila sam da ću se prevrnuti. Naravno da sam ponosna, ja sam znala da ćemo mi pregurati sve jer je prava ljubav u pitanju, nisam sumnjala ni jedan posto u nas. A što se svadbe tiče, pa polako, nigde ne žurimo - rekla nam je Ana kroz osmeh.

Pogledajte kako je izgledao čin veridbe:

...Neko ko je mogao da bude sta pozeli a odluci da ostavi sve to po strani, sve svoje potencijale i ambicije, samo da bi putovao nevidljiv uz onoga u koga veruje.. Koga je odabrao..Koga voli. Takve hrabrosti preispituju samo kukavice, nezrele i zauvek zavisne od drugih. Takvo odricanje nece videti oni koji se nisu odrekli ni milimetar sebe zbog bilo koga. Decaku je slika njegove devojke trofej kojim se hvali drugarima. Muskarcu je slika njegove zene postovanje za sve sto ona jeste. Za sve nevidljivo sto je nesebicno gradila za oboje. Zahvalnost za Nju koja se borila, tiho i glasno, za svaki pedalj koji je napravljen kada su njegove noge bili slomljene. Ljubav veca od reci. Jer o ljubavi ce pricati mnogi a razumece samo oni koji su je vadili golim rukama iz vatre. Kada vidite zenu koju je njen muskarac stavio ispred sebe, ne gledajte njene haljine i cipele. Pogledajte iza toga, u sve sto vam ona nece dopustiti da vidite. Njenu snagu da ne bude sve sto je ona sama mogla.. Jer je vise od toga zelela da oni budu sve sto zajedno mogu. Samo onaj ko je dao sve - zasluzuje SVE. VOLIM TE!!!!! DA, DA, DA!!!!!!👫🖇🌍❤💍💎

Објава коју дели 🔥 Ana Korac 🔥 Official (@ana_korac) дана 8. Окт 2019. у 10:44 PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.