MISLILA DA SE NE SNIMA - Viktorija progovorila o HONORARU! Je l moguće? Evo koliko novca dobija NEDELJNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2021, 23:42

MISLILA DA SE NE SNIMA - Viktorija progovorila o HONORARU! Je l' moguće? Evo koliko novca dobija NEDELJNO

Otkrila detalje ugovora.

Viktorija Mitrović danas je ušla u žestok sukob sa Marijanom Zonjić nakon kojeg je doživela pomračenje, a Miki Đuričić je pokušavao da je uteši, što mu je na kraju i uspelo.

U momentu rastrojstva, Viki je pomislila da nije u kadru, pa je progovorila o detaljima ugovora sa produkcijom, o čemu je zabranjenom govoriti, a pogotovo o dogovorenom honoraru.

- Za koje pare ovo da trpim, za 300 evra nedeljno? - izlanula se Viki, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a komentari su se samo nizali.

"Viki, to je nečija mesečna plata", "Pa ona je rekla da napolju više zarađuje, zato joj je malo 300", bili su samo neki od komentara.

Објава коју дели Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.