MIRKO ŠIJAN OBJAVIO BOJANINU FOTOGRAFIJU IZ KREVETA, a nije pazio na ovo! Muški svet oduševljen prizorom

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 16:41

MIRKO ŠIJAN OBJAVIO BOJANINU FOTOGRAFIJU IZ KREVETA, a nije pazio na ovo! Muški svet oduševljen prizorom

Veoma sek*i.

Sestra Bogdane Ražnatović, Bojana Rodić u vezi je sa sinom poznate pevačice Goce Božinovske, Mirkom Šijanom, a to su nedavno i obelodanili.

Otkako su započeli ljubavnu vezu, njih dvoje se skoro pa i ne razdvajaju, te konstantno objavljuju fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Sada je Mirko objavio fotografiju svoje devojke kako u krevetu jede sutlijaš, a uz to dodao opis "Cepa se sutlijaš".

Ta fotografija je izmamila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzdahe mnogih, jer je Bojana u beloj majici izgledala veoma seksi.

Podsetimo, Goca Božinovska je nedavno otkrila da o Bojani ima najlepše mišljenje i da bi volela da ona bude supruga njenog sina:

🖤

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on Jun 9, 2020 at 7:28am PDT

- Bojana mi se jako dopada, daj Bože da se uda za mog Mirka, da mi bude snajka. Jako sam zadovoljna, onaj njen osmeh vredi milion dolara. Mila, izuzetna, vredna, ma vidi se da je iz dobre kuće. I nije neko zakeralo, uvek ustane kad nešto treba, mada ja to ne dozvoljavam da ona nešto radi.

BONUS VIDEO: U SRCU BEOGRADA: Ceca Ražnatović je u ovom STANU živela pre udaje! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.