MINA PRETI MIONI: Tomović saznao SVE, pa rešio da se OBRAČUNA sa njom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2019, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MINA PRETI MIONI: Tomović saznao SVE, pa rešio da se OBRAČUNA sa njom! (VIDEO)

Prelazi granice!

Nakon što su Iva Grgurić i Tara Simov optužile Vladimira Tomovića da sedi na dve stolice, Simova mu je otkrila i da je Mina Vrbaški i dalje zaljubljena u njega, kao i da joj je priznala da je promenila ponašanje kako je on zahtevao.

- Nemoj da ih voziš (Minu i Mionu) bezveze. Mina je rekla da se promenila zbog tebe - rekla je Tara, ali se Miona Jovanović nije složila sa tim i otkrila je Tomoviću da joj je Mina pretila.

Čim je to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saznao, Crnogorac je izašao iz Bele kuće i suočio se sa Minom.

- Dođi ti ovamo. Pretnje bilo kojoj devojci, ako ja imam veze sa njom, ja se isključujem iz priče. Ne možeš da budeš kabadahija. Nemoj slučajno da joj pretiš - rekao je Tomović Mini.

- Dobro, izrevoltirana sam bila u sekundi. Ovo je poslednji razgovor. Ja te molim da mi se ne približavaš - govorila je tužno Mina.

Pogledajte kako je sve izgledalo.

Pogledajte rezultate

ISPLIVAO SNIMAK SA ŠABAČKOG VAŠARA! Vendi u MINIĆU, popela se na sto - LUDNICA, muškarci u transu! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.