MINA K*RVAŠKI! Jeftinjara, sa crncima i i Kinezima za 35 evra! Ana Korać je ovo govorila o njoj! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2019, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MINA K*RVAŠKI! Jeftinjara, sa crncima i i Kinezima za 35 evra! Ana Korać je ovo govorila o njoj! (FOTO)

Dvolično.

Ana Korać i Mina Vrbaški su sada prijateljice u "Zadruzi", ili se bar trude da izgleda kao da su u dobrim odnosima.

Štaviše, Mina je ta koja je upoznala Anu sa Filipom Mijatovim, koji je sinoć gostovao u emisije "Zadruge" i govorio loše o Koraćevoj. Mijatov je ranije govorio da je Mina dobra devojka, za razliku od Ane.

Za to vreme, na Instagramu profilu koji podržava Mijatova podsetio je na jednu staru objavu Ane Korać, u kojoj veoma oštro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napada Minu.

- Čujem da se neka Mina K**vaški bavim mojim imenom i izmišlja gluposti jer je izbačena iz društva jer je jeftinjara, koja se prostituiše sa Kinezima, crncima i sa Ciganima za 35 evra. Droljetino mala iz selendre, nisi imala ni gde da živiš ni šta da jedeš da nije bilo nas. Ljudi, čuvajte se ljubomornih devojaka (transvestita) - napisala je Ana.

Kija mi NIJE koleginica! Goca Tržan šokirala priznanjem o VEZI SA ŽENOM i S*KSUALNOM ZLOSTAVLJANJU! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.