Izvor: Scandal.rs, 15.Okt.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MINA I TOMOVIĆ SU NAJOČAJNIJI FOLIRANTI U ZADRUZI: Odali se SAMI na tako GLUP NAČIN! Mislili smo da su PAMETNIJI!

Sve više je onih koji su provalili da Vladimir Tomović i Mina Vrbaški igraju igru koja je dogovorena pre rijalitija. To sve češće komentarišu i gledaoci, ali i zadrugari. U prilog njihovim tvrdnjama, ide samo priznanje Mine koja je sinoć u razgovoru sa Tomovićem otkrila njihovu taktiku. – Ova igra će da se završi. Ova The post MINA I TOMOVIĆ SU NAJOČAJNIJI FOLIRANTI U ZADRUZI: Odali se SAMI na tako GLUP NAČIN! Mislili smo da su PAMETNIJI! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ŠMEKER ILI ŠARLATAN? Tomović OTKAČIO Minu i Mionu!? Nova romansa u Zadruzi sa NJOM – pao je i PRVI POLJUBAC (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 15.Okt.2019

Vladimir Tomović od rijalitija do rijalitija ima novu devojku, a kako u “Zadruzi 3” nije mogao da se odluči između Mine Vrbaški i Mione Jovanović, izgleda da se na sinoćnoj žurci u “Šiša baru” markantni crnogorac ipak opredelio za treću! Naravno da ovo nije prijalo jedva punoletnoj...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.