MIMAS OTIŠLA U ZABORAV? Slobodni Gruja UHVAĆEN sa NEPOZNATOM DEVOJKOM! Sve vreme je GUTAO POGLEDOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2022, 01:08

MIMAS OTIŠLA U ZABORAV? Slobodni Gruja UHVAĆEN sa NEPOZNATOM DEVOJKOM! Sve vreme je GUTAO POGLEDOM

Opaaa. fotografi uhvatili trenutak...

Nikola Grujić Gruja ušao je u superfinale Zadruge 5.

On je prevario svoju suprugu sa Mimom Šarac, a ova turbulentna ljubavna afera se loše završila.

Sinoć, tokom noći superfinala, Gruja i Mima su ušli u sukob u studiju, a već dan posle, večeras, za vreme finalne žurke povodom kraja sezone, u Šimanovcima, Gruja je uhvaćen sa nepoznatom devojkom.

Nikola je gutao pogledom crnokosu koja se smeškala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovim izjavama i takođe, nije skidala pogled sa njega.

Da li se sprema nova ljubav, sada kad je Grujić, da kažemo slobodan, ostaje nam da saznamo...

Inače, Gruja je sinoć za medije otkrio da bi voleo da mu supruga oprosti kao čoveku i da budu u dobrim odnosima zbog ćerki. Otkrio je i da zna da se njegova supruga sa ćerkama odselila iz doma, kao i da će prvo otići njih da vidi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.