MILOJKO, KOLIKI TI JE... Au, Požgaj UBIJA! Sinoć je ljubio Milijanu, a sad razvaljuje čiču dečka! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJKO, KOLIKI TI JE... Au, Požgaj UBIJA! Sinoć je ljubio Milijanu, a sad razvaljuje čiču dečka! (VIDEO)

Ne preza ni od čega.

Sinoć je postalo jasno - Milijana Bogdanović i te kako gaji osećanja prema Aleksandru Požgaju, i svima deluje kao da se opasno zaljubila u njega.

S druge strane, Milojko Božić, ostareli dečko, joj je sve manje interesantan, a njihova veza se svela na to da je on proganja i pokušava da je ulovi na delu sa Požgajem, što je sinoć i uspeo.

Danas, dok su sedeli u dvorištu vile, Požgaj je nastavio da provocira Milojka, a sinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se pripit ljubio sa Milijanom.

- Milojko, koliki je tvoj honorar? Jel pokriva ratu kredita u švajcarcima? - dobacivao je Požgaj, a Milijana se pravila da ju je to naljutilo, pa je pojurila za Požgajem, da ga gađa čašom.

Објава коју дели BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) дана 21. Апр 2019. у 5:11 PDT

SMUČILA SI MI SE! Otac isprozivao PEVAČICU: Sramota me, ne smem na ulicu zbog tebe! Dosta P*RNOGRAFIJE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.