MILO ZA DRAGO! Janjuš nije ostao dužan Mišelu, vratio mu za SVE! SVI U ŠOKU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2021, 12:11

MILO ZA DRAGO! Janjuš nije ostao dužan Mišelu, vratio mu za SVE! SVI U ŠOKU! (VIDEO)

Tako mora!

Na red da nominuje i bira između Dragane Burmazović i Mišela Gvozdenovića je došao Marko Janjušević Janjuš.

- Mišela znam od ranije, on je bio moj favorit i glasao sam za njega. On je jako misteriozan lik, specifičan, ne može da se provali. Ovde je kao kulturan, na mestu, ali ne družimo se. On nije ovde za vezu i nemoj da ulazi u vezu, to mu je moj savet. Dragana je meni kul od kako je ušla, dobra je, oduševila me je što ima pet sestara. Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su meni lep par, ali ovaj put šaljem Mišela u izolaciju jer je on mene poslao - rekao je Janjuš.

- Mišel i ja u startu nismo imali neki odnos, ali to se popravilo. Meni je jako kul kako on komentariše zadrugare. On je nekad iskren, nekad namazan, promišljen. On igra na svoju kartu, nekad pogreši ali brzo se vrati na put. Drag mi je. Sa druge strane Dragana mi je jako zanimljiva, i njen život isto je zanimljiv. Malo si mi povučena, nadam se da ćemo se družiti. Sačuvaću Mišela - otkrila je Mina.

- Sa Draganom nemam komunikaciju, ali je fina devojka, ali moram da sačuvam Mišela - nominovao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.