MILJANA, ZAŠTO? Odmah posle ABORTUSA? To se ne radi! HITNO da obavesti PRODUKCIJU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA, ZAŠTO? Odmah posle ABORTUSA? To se ne radi! HITNO da obavesti PRODUKCIJU! (VIDEO)

Zlo i naopako.

Miljana Kulić imala je sinoć seksualni odnos sa Lazarem Čolićem Zolom, iako su se ovih dana svađali i raskinuli.

Zadrugarke su se zabrinule za njeno zdravlje jer je u petak išla na kiretažu, a sigurno joj je i lekar rekao da se ovih dana suzdržava od intimnih odnosa.

-  Moraš da ideš kod lekara, da ti daju nešto da ispira da piješ, može neka infekcija da se pojavi - rekle su joj koleginice iz rijalitija.

Miljanu su savetovali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da obavesti produkciju o tome, kako bi reagovali i poslali je na pregled.

Komentatori na društvenim mrežama su bili znatno oštriji. Mnogi su zaključili da Miljana nije sasvim normalna kada to može da uradi, a ima i onih kojima je njen seks sa Zolom dokaz da nije ni bila trudna, to jest, da nije ni radila kiretažu.

Kulićeva se na kraju isprepadala, i uplašila se da može da dobije sepsu.

ISPLIVAO VIDEO SA ŽURKE: Luna ignoriše Marka - NON-STOP GLEDA SLOBU! A on završio kod Kije u separeu! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZOLA, IZMERI GA... Miljana se uplašila zbog S*KSA posle kiretaže, ovo je tražila od DEČKA! Izjava VEKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019

Da li se smejati, ili plakati?..Miljana Kulić je sinoć imala seksualni odnos sa Lazar Čolićem Zolom, što svakako nije preporučljivo, jer je pre samo dva dana (u petak) bila na kiretaži...Ostale zadrugarke su se zabrinule za njeno zdravlje, pa su joj rekle da odmah obavesti produkciju kako bi joj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.