MILJANA UDARAC O BETON IZAZVALA SAMA?! Snimak kao DOKAZ?! Želela je pažnju? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA UDARAC O BETON IZAZVALA SAMA?! Snimak kao DOKAZ?! Želela je pažnju? (VIDEO)

Prosudite sami!

Sinoć je nastao haos u Beloj kući nakon što se Miljana Kulić vratila sa lekarskog pregleda i navodno joj je utvrđeno da joj se javio tromboflevit nakon kiretaže. Prekinula je emisiju i ušla u žestok sukob sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Nakon toga, zahtevala je da izađe iz rijalitija radi detaljnije provere njenog stanja, iako su je voditelj Milan Milošević i Miljanin dečko Lazar Čolić Zola ubeđivali da sitaucija nije toliko alarmantna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Pripadnici obezbeđenja su im govorili da ne mogu da izađu, ali Miljana je sa njima počela da se rve. Usred tog haosa, ona je pala na beton i ostala nepomično da leži. Da li je zaista udarila glavom u asfalt ili se samo pretvarala da bi je pustili napolje nije sasvim jasno.

Upravo su se iz tog razloga povele brojne polemike na društvenim mrežama, gde su mišljenja podeljena. Jedni se ne slažu sa Miljanom i njenom tvrdnjom da ju je dečko iz obezbeđenja gurnuo, dok drugi čvrsto stoje iza te iste.

Brojni fanovi napravili su čak i snimak celog dođagaja, koji je usporen i na kojem se navodno vidi da je Miljani podmetnuta noga kako bi pala i bila sprečena da izađe.

U nastavku pogledajte snimak pa prosudite sami šta je istina a šta ne.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: NIJE ZNALA DA JE SNIMAJU: Vidite šta je razgolićena Luna radila u SEPAREU na žurci! (PAPARACO VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.