MILJANA U STRAHU: Nakon PRIZNANJA odmah BRIZNULA U PLAČ! Evo šta je Zola RADIO za to VREME (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA U STRAHU: Nakon PRIZNANJA odmah BRIZNULA U PLAČ! Evo šta je Zola RADIO za to VREME (VIDEO)

Teško joj je...

Miljana Kulić je tokom svog učešća u rijalitiju pokazala koliko je osetljiva na sva dešavanja u Beloj kući. Nakon što je plakala jer je Dragana Stojančević nominovana za izbacivanje, ona se jadala svom dečku Lazaru Čoliću Zoli, pa mu priznala da se plaši da neće obezbediti svom sinu lagodan život.

- Nisam uopšte dobro. Lazare, on nema majku - pričala je Miljana jecajući.

- Nemaš razloga za brigu. Ja te volim. Sve ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nadoknaditi, uzećemo neki hotel dobar, uživaćemo. Nemaš razloga da plačeš. Ti se žrtvuješ za njega, on sve ima, ima stan, kupuješ mu stan, a ima dve godine. Ne možeš za svaku sitnicu zvati majku. Moraš malo da se očeličiš. Nemaš razloga za brigu, nemaš razloga da plačeš. Znaš kada nam je bilo teško - tešio je Zola uplakanu Miljanu.

- Meni se sve skupilo. Mnogo mi je loše. Ti si tu, a osećam da mi fališ. Kada sam izašla odavde mnogo sam te volela i još te volim - pričala je Miljana jecajući.

Evo kako je to izgledalo.

HIT SNIMAK KIJE I SLOBE: Sreli se na reviji, nisu hteli da se pozdrave, pa ih NATERALI da sede zajedno (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udarila ga pesnicom! Miljana slomila Zoli nos

Izvor: Svet, 10.Nov.2019

Miljanu Kulić provocirao je dečko Lazar Čolić Zola kog je udarila toliko jako u nos, da su mnogi pomislili da mu je slomila nos.. Marija Kulić odmah je počela da viče na svoju ćerku i nazivala je đubretom ui ološem, koji ne ume da se ponaša u rijalitiju, pa su joj svi govorili da se skloni...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.