Izvor: Scandal.rs, 04.Jan.2019, 02:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA SRLJA, NI BATINE JE NE BI SPREČILE DA RADI ŠTA HOĆE: Marija Kulić opet ulazi u rijaliti, a evo šta će savetovati ćerku čim kroči na vrata!

Marija Kulić, koja se uskoro vraća u rijaliti, ne podržava vezu svoje ćerke sa Lazarom Čolićem Zolom, ali veruje da Miljana neće poslušati njene savete. “Miljana me nikad nije poslušala, pa neće ni za Zolu. Dok ne tresne glavom o zid, moja ćerka se ne zaustavlja. Ni tajfun je ne bi zaustavio. Ona je takav The post MILJANA SRLJA, NI BATINE JE NE BI SPREČILE DA RADI ŠTA HOĆE: Marija Kulić opet ulazi u rijaliti, a evo šta će savetovati ćerku čim kroči na vrata! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MILJANA SRLJA, NI BATINE JE NE BI SPREČILE DA RADI ŠTA HOĆE: Marija Kulić opet ulazi u rijaliti, a evo šta će savetovati ćerku čim kroči na vrata!

Izvor: Press, 04.Jan.2019

Marija Kulić, koja se uskoro vraća u rijaliti, ne podržava vezu svoje ćerke sa Lazarom Čolićem Zolom, ali veruje da Miljana neće poslušati njene savete. . "Miljana me nikad...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.