Izvor: Scandal.rs, 23.Feb.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA PUKLA OD LJUBOMORE! Stanija joj NIJE OSTALA DUŽNA: Mene tvoj Zola NE ZANIMA! (VIDEO)

Miljana Kulić nije bila prijatno iznenađena kada je čula da je njen dečko Zola pisao pesmu Staniji Dobrojević. Nišlijka je ovu situaciju iskoristila da napadne Dobrojevićevu i da je optuži da želi da se meša u njenu vezu. – Ne znam, izgleda da sam ja bacila oko na sve momke ovde, posebno zauzete. Miljana, je The post MILJANA PUKLA OD LJUBOMORE! Stanija joj NIJE OSTALA DUŽNA: Mene tvoj Zola NE ZANIMA! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Majka Marka Miljkovića ogorčena: Kulićke su najveće zlo u kući!

Izvor: Scandal.rs, 23.Feb.2019

Pošto u Zadruzi mnogi ukućani miniraju Marka iLunu, pozvali smo Miljkovićevu mamu koja oštro osuđuje sve što se ovih dana dešava u rijalitiju. – Stanija, Dragana i sve druge devojke u Zadruzi su ljubomorne što nisu na Luninom mestu. Napadaju Marka i pokušavaju da rasture tu vezu....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.