MILJANA PLAČE, KUKA, ZAPOMAŽE: Zašto imam ovakvu sudbinu, kao NAJVEĆA K*RVA! Pominje BOLEST, tablete, abortus...

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2019, 07:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA PLAČE, KUKA, ZAPOMAŽE: Zašto imam ovakvu sudbinu, kao NAJVEĆA K*RVA! Pominje BOLEST, tablete, abortus...

Očajna je!

Posle sinoćnjeg otkrića da je ponovo trudna, Miljana Kulić pala je u očajanje. Ona je plakala i kukala u dvorištu u društvu Mirka Gavrića i Saške Karan koji su je tešili.

Između ostalog, pomenula je svoje zdravstvene probleme zbog kojih pije tablete i pitala se da li to smeta njenoj trudnoći. No, najveća njega briga trenutno je to što ne zna da li je otac njenog drugog deteta, Lazar Čolić Zola, voli ili ne. Saška Karan rekla je Miljani da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stoga najbolje bilo da Zola uđe u "Zadrugu 3".

- Sve me podsetilo na Ivana, da li mi veruješ! Znate kroz šta sam sve prošla! Kako se ponašao prema meni, kako sam pobegla iz rijalitija i došla u ovaj. Ne mogu da spavam, ne znam kako ću da rešim ove probleme. Sve me stiglo, u šoku sam i ne znam šta da radim. Ne znam kakav je, da li se promenio, ti ne znaš šta se sve desilo napolju! I da dođe ovde može da me slaže i da ostanem sama. Imaću dvoje dece bez oca kao da sam najveća ku*va! Ne mogu da verujem da sam ovako glupa i naivna! Željko je mali, 14 meseci ima! - rekla je Miljana.

- Ako budeš rešila da rodiš bebu, Željko će imati dve godine, nije to velika razlika. Ja sam ti rekao, ti moraš sama sa sobom da rešiš. Ne može niko da ti pomogne - rekao je Mirko.

- Žao mi je da abortiram, ne mogu to da uradim. Sa druge strane, žao mi je da imam ovakvu sudbinu, kao da sam najgora! Ja ga volim mnogo, a zašto, ne znam! Neću da mi majka umre zbog sekiracije, ne znam tati kakav je pritsak i šta se dešava sa njim - rekla je Miljana.

Ceo razgovor poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.