MILJANA OPET BEŽI IZ ZADRUGE! Kamere je UHVATILE na kapiji - NAPUŠTA sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2021, 01:14

MILJANA OPET BEŽI IZ ZADRUGE! Kamere je UHVATILE na kapiji - NAPUŠTA sve!

Nije joj dugo trebalo!

Prošlo je tek nedelju dana kako se Miljana Kulić vratila na velelepno imanje u Šimanovcima, nakon što je diskvalifikovana zbog svog ponašanja, a već su se pojavili prvi snimci koji ukazuju da kontroverzna zadrugarka opet napušta "Zadrugu".

 Podsetimo, Miljana Kulić je 12. septembra diskvalifikovana iz Zadruge jer je danima pravila haos po "Zadruzi", bojkojutovala učestvovanje u emisijama, podmetnula je požar u Rajskom vrtu i dovela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u opasnost kako sebe, tako i svih preostalih 58 učesnika rijalitija.

Nakon toga, Miljana je molila Željka Mitrovića da je vrate u rijaliti, te je ona  putem ankete vraćena u Šimanovce. Ali izgleda da ne želi dugo da se zadržava.

Naime, na jednom Instagram profilu, koji prati redovno dešavanja u Šimanovcima, pojavila se fotografija koja ukazuje da se Miljana Kulić opet nalazi pred kapijom najvećeg rijaliti studija na Balkanu.

U njenom društvu se nalaze još dvoje nedientifikovanih zadrugara koji, po svemu sudeći, pokušavaju da je ubede da ne načini neku glupust i pobegne iz rijaliti emisije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.