MILJANA DOŽIVELA NERVNI SLOM - Oplela po PRODUKCIJI: Kulićka ODLEPILA na OGROMNI HONORAR Đoganija

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA DOŽIVELA NERVNI SLOM - Oplela po PRODUKCIJI: Kulićka ODLEPILA na OGROMNI HONORAR Đoganija

Žalila se Zoli!

Miljana Kulić, učesnica rijalitija "Zadruga 3" se žestoko iznervirala kada je saznala da će Gagi Đogani za deset meseci rijalitija, zaraditi 90.000 evra.

- Mene ovde niko ne ceni! Poslednju kap krvi dajem za "Zadrugu", a na kraju ću imati isto para kao i Gagi, koji samo ćuti i sedi. To nije u redu - žalila se Miljana Zoli.

Ona je onda oplela po Marku Janjuševiću, koji je na "Zadrugoviziji" pobedio SMS glasovima.

- Nastup >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu je bio katastrofalan, ne znam ko je glasao za njega, ja mogu unapred da mu čestitam pobedu u "Zadruzi 3". Uvek je pobeđivao u rijalitiju onaj ko pobedi SMS glasovima publike na "Zadrugoviziji". Kunem se, ako ne pobedim ove godine, završavam sa rijalitijem, u sledeću "Zadrugu" neću da uđem ni za 10.000 evra nedeljno, videćete - rekla je Miljana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.