MILJANA DONELA ODLUKU O ABORTUSU! Muk u Beloj kući! Saopštila zadrugarima šta je REŠILA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA DONELA ODLUKU O ABORTUSU! Muk u Beloj kući! Saopštila zadrugarima šta je REŠILA! (VIDEO)

Čeka se reakcija njene majke.

Danas je Veliki šef dao zadatak zadrugarima da organizuju porodični sastanak kako bi sve u Beloj kući funkcionisalo. Miljana Kulić je tom prilikom prokomentarisala svađu koju je imala sa Mirkom Gavrićem sinoć nakon emisije "Gledanje snimaka".

Naime, nakon sinoćnjem izlaganja Lazara Čolića Zole, Gavrić se uvredio i odlučio je da više ne razgovara sa njim, a potom su Miljana i Zola došli do zaključka da je on zaljbljen u Kulićevu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ljut je nešto, iskolačio je oči, kao da je ljubomoran. Da li mu fali moja pažnja, očigledno da da. Ja mislim da je zaljubljen u mene. Zoli i meni je presmešan - rekla je Miljana.

Potom je Miljana rešila da saopšti cimerima kakvu je odluku donela u vezi sa trudnoćom i rođenjem deteta. Marija Kulić je danima pokušavala da ubedi ćerku da abortira, a nakon poligrafa na kom je utvrđeno da je Zola na par pitanja slagao, Miljana je počela da razmišlja u tom smeru. Međutim, ona je danas saopštila zadrugarima da je donela odluku da rodi dete.

- Ja sam odlučila da rodim dete. Rodiću dete, ne može niko da me spreči u tome - saopštila je Kulićeva, a svi čekaju reakciju njene majke Marije.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.