MILJANA, DOKLE VIŠE? STRAH OD NOVE TRUDNOĆE U RIJALITIJU: Povraća, a Zola i ona prethodno pod jorganom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA, DOKLE VIŠE? STRAH OD NOVE TRUDNOĆE U RIJALITIJU: Povraća, a Zola i ona prethodno pod jorganom (VIDEO)

Potresla se.

Marija Kulić je tokom dana očitala Miljani Kulić lekciju u rijalitiju "Zadruga" zbog toga što se ljubi sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Ona ju je savetovala da se ni u kom slučaju njih dvoje ne pokrivaju jorganom kako se ne bi pomislilo da imaju seks i time ugrozi svoju reputaciju.

Kako Miljana to nije ispoštovala, Marija ju je zatekla u takvoj situaciji i planula je na nju. Rijaliti mama je bila veoma potresena zbog ovoga jer se plaši da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne bude povređena kao i prethodni put.

KAD TREBA UKLONITI MLADEŽ? Doktorka Živković detaljno o malignim promenama na koži i "sumnjivim" mladežima

- Ja tražim cigare, nigde ih nema. Ustanem, priđem njenom krevetu, kad ona sa njim u polusedećem položaju i pokriveni jedno i drugo jorganom. Ja sam joj rekla da nije kući. Ne branim joj ja da imam momka, ni da se drže za ruke i da se ljube, ali neke druge stvari ne idu u rijalitiju. Ti kad se pokriješ, ljubiš se, mlatiš rukama, ko će znati šta može neko da pomisli - pričala je Marija Mikiju, dok ju je Miljana slušala.

- Što ne ispričaš kako si ušla. Kao neurotičarka.... Šta ja da radim? Da ga kuliram? Ja nisam sigurna da li bi došlo do se*sa za četiri-pet meseci koliko bude ovde - rekla je Miljana.

Kako je Marija nastavila i dalje da kritikuje Miljanu govorivši joj da nije pametno da ima seksualne odnose kako ponovo ne bi zatrudnela, ona je briznula u plač. Čini se da je Kulićeva teško podnela kritiku svoje majke, pa je sve rezultiralo ovime.

Za to vreme Marija se jadala Mikiju i plakala da je sve izjeda što je ona sa Zolom previše bliska i da ne veruje previše u njegovu ljubav.

- Ona se ponovo oseća ženom. Mnogo je lepa otkako je smršala. On se dečko zaljubio u nju, njoj to prija - tešio ju je Miki.

Na kraju je Miljani toliko pozlilo da je povraćala u dvorištu, a Miki joj je pomagao.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.