MILJANA BRUTALNA! Urnisala je NJEGA tek što je ušla! A bili su BLISKI! Ima JEZIV rijaliti plan (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA BRUTALNA! Urnisala je NJEGA tek što je ušla! A bili su BLISKI! Ima JEZIV rijaliti plan (VIDEO)

Veliki povratak!

Miljana Kulić sinoć se vratila u "Zadrugu", a po svemu sudeći, naoštrila se da nastavi sa beskompromisnim rijaliti bitkama.

Ona je izjavila da je izlazeći iz rijalitija shvatila da i mnogi koji su joj bili bliski nisu iskreno na njenoj strani, a u razgovoru sa majkom, po povratku u Imaginarijum, rekla je da više nikome neće ćutati, i da je shvatila da je "bila budala što je druge uzdizala, a sebe spuštala".

Da je rešena da bude još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oštrija nego pre moglo se videti i po nekim od njenih prvih poteza po povratku u Belu kuću. Miljana je odmah počela da provocira Gagija Đoganija, a onda i svog nekadašnjeg kuma Marka Janjuševića Janjuša.

- Janjuše jesi pobedio od SMS-a? Da ti čestitam? A nisi, oprosti! - rekla je Miljana, a kada je ovo čuo Marko Đedović počeo je da se smeje, posle čega je Kulićeva dodala:

- Ja taman krenula, da ne ispadne da sam ljubomorna, da neću da čestitam - rekla je Miljana.

Kako je izgledala ova situacija, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.